·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Projectes


3 Fotos

Projectes comunitaris


 

Anella verda 

L'escola participarà en el projecte de la ciutat l'Anella Verda. Aquest projecte consisteix en 'apadrinar' un tram de l'Anella i tenir-ne cura, tot fent diferents activitats amb l'alumnat.

Blog oficial 

Notícia a 'el Periódico'

 

Visita al Casal de la gent gran

Els objectius principals d'aquest projecte són proposar situacions educatives compartides entre infants,  i persones grans, integrar la perspectiva intergeneracional en l'àmbit de l'educació formal, contribuir a la millora de la imatge social dels diferents grups d'edat i promoure la participació de les persones grans.

El model d'escola acollidora estén la seva acció educadora més enllà del centre, en cooperació amb l'ajuntament, i aprofita tots els recursos per assegurar la continuïtat i la coherència educativa dels infants i els joves, i fa una escola arrelada a l'entorn i vinculada a la seva realitat social, una escola que treballa en xarxa i que col·labora amb l'entramat social i cultural que l'envolta.

Quan arriba Nadal i per la diada de Sant Jordi, l'escola visita el casal de la gent gran i el centre de dia del barri. En aquestes trobades hi ha un intercanvi d'activitats i d'experiències molt enriquidores tant pels alumnes com per la gent gran.


Arxius: