·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Serveis

baguls itinerants

Els baguls itinerants


La Fundació Pere Tarrés contínuament aposta per donar un valor afegit a les seves activitats de lleure, és per aquest motiu que l'equip de coordinació de l'àmbit escoles es va posar a treballar amb l'objectiu de millorar les estones de lleure dels menjadors escolars amb la col·laboració dels monitors de migdia.

L'equip de coordinació pedagògica és l'encarregat de desenvolupar el projecte educatiu i l'equip d'intervenció de portar-lo a terme. Una de les darreres activitats lúdico-educatives que es portaran a terme a l'escola Ramon Pont, són  els baguls pedagògics, més concretament el "bagul de circ” , el "bagul de  màgia” i el "bagul de música” tradicional” . Es tracta de dues activitats itinerants que es van desplaçant intentant estar present a totes les escoles que col·laboren amb la Fundació Pere Tarrés on es duu a terme el servei de menjador escolar.  

Aquests tres baguls temàtics són reculls de jocs que ajuden a potenciar la descoberta i la sociabilitat dels infants durant un breu període de temps, com pot ser l'estona del lleure del migdia. És així com es generen espai de trobada a través del joc, l'experimentació i la creació compartida.

Amb l'objectiu constant de millorar la qualitat del servei, la Fundació Pere Tarrés ofereix aquesta activitat totalment gratuïta als centres, posant a disposició un tallerista especialista encarregat de dinamitzar els baguls temàtics. A més, estarà recolzat per la coordinació pedagògica.

Aquests tipus d'activitats afavoreixen el desenvolupament personal de l'infant i la seva integració amb els altres companys. És per això que la Fundació Pere Tarrés treballa per potenciar aquest tipus d'iniciatives en els seus centres i continuar treballant en l'educació durant el temps de lleure.