·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Fotos: Visitant l'anella verda amb els alumnes de 4rt ESO

Després d'un dur mes de treball per part dels nostres estudiants de 4rt d'ESO i de la nostra professora Fabiola a l'aula de l'escola; hem anat a visitar la zona rural de Terrassa de la qual som 'padrins'.

La part apadrinada pels nostres estudiants se situa darrere del barri de Torressana i és paral·lela a la via del tren. Aquest tros d'història terrassenca es localitza en una zona on travessa el famós Camí dels Monjos, el qual uneix el Monestir de Sant Cugat amb la nostra meravellosa muntanya, La Mola. 

En aquesta primera presa de contacte, els nostres pupils de 4rt d'ESO, han pogut familiaritzar-se amb cada un dels temes que desenvoluparan en el seu apadrinament: vegetació, la bassa de reg, les zones de ramaderia i conreu, la fauna, etc.

L'activitat efectuada durant la tarda d'avui, que ha estat dirigida per la Fabiola Gil amb el suport  de  David Rovira; ha servit perquè l'alumnat situi en un espai tangible, aquelles activitats d'aula que han estat realitzant i que realitzaran d'ara en endavant.

Seguidament podeu veure un seguit de fotografies preses durant l'activitat.