·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Fotos: P4 (Pedraforca) Setmana del 28 al 2 d'octubre

Estimades famílies,

aquesta setmana hem treballat més a fons la tardor: hem pintat amb esponges fulles de la tardor, hem treballat el nou poema de la tardor, hem cantat i ballat la cançó "M'agrada la tardor" i, també la cançó en anglès. 

   A més a més, estem descobrint els nostres animals de companyia o els animals preferits. Com veureu a les imatges , cada nen explica quin animal de companyia té a casa.

Ens agrada molt jugar, sobretot al nou castell que hem construït amb caixes de cartró.

  Estem millorant la nostra lectoescriptura, reconeixement de nombres, etc. Som uns apassionats dels contes i la música. Cada dia ballem i cantem.

  Hem celebrat l'aniversari de la Laia. Ens ho hem passat la mar de bé!

  També hem construït un castell a la classe! Estem molt motivats amb els cavallers, castells i tot el que ens ensenyen els contes sobre aquest tema. Ens agrada amagar-nos a darrera del castell i, fins i tot, tenim diferents habitacions...tota una aventura!

  Cada dia cantem i ballem amb la nostra amiga guitarra. Cada vegada aprenem més cançons i danses! 

Els trens ens encanten i ens agrada jugar-hi cada dia. A la cuineta cuinem molts àpats , a més a més, cada dia repassem i expliquem als nostres companys el que esmorzem i dinem.

  A la rotllana tenim moltes coses que explicar-nos així que de forma espontània hem volgut parlar i ensenyar a tots i totes les nostres mascotes o animal preferit. Així doncs , pares i mares, podrieu portar una fotografia de l'animal preferit del vostre fill/a o bé la mascota que tingueu a casa. Explicarem què menja, com dorm, a on es passeja,etc. 

Podem ajudar-los a preparar l'explicació tot comentant detalls als vostres fills/es. Penseu que estem aprenent a fer exposicions orals! Si és que ens estem fent molt grans !

Estic molt contenta de tots els progressos que estan fent els vostres fills. Felicitats família per també ajudar-me i facilitar-me la feina.

 

Una abraçada i bon cap de setmana,

 

Txell