·  TEL. 937 857 639 · EMAIL ramonpont@ramonpont.cat
 · 

Fotos: Les Oques d'excursió a la Mata

El  dijous 7 de novembre els infants de P-3, P-4 i P-5, junt amb els nens i nenes de cicle inicial, vam anar d'excursió a la Mata.

Ens vam emocionar molt quan vam pujar a l'autocar, pels cargols era la primera vegada que anàven d’excursió amb l'escola.

Un cop vam arribar vam observar la vegetació que ens envoltava: les fulles, els arbres, el fruits que ànavem trobant...

Poc desprès d'arribar vam esmorzar per tenir forces, així poder anar a buscar castanyes als castanyers. Vam recollir un munt de castanyes, moltes fulles i alguns pallons del terra, vam poder experimentar que el palló de la castanya punxa, s'ha d'anar en compte!

Després els cargols es van quedar per observar els arbres més propers, van descobrir que el bosc amaga uns secrets apassionanats, si feien silènci podien sentir el xiu-xiu dels ocells, si anàven sobre les fulles seques, es trencaven,... van descobrir un munt coses. Les oques i els peixos van aprofitar per explorar una mica més la zona, així que es van endinsar al bosc. Mentre caminàvem van observar la vegetació, i tambè van escoltar el cant dels ocells,...

De tant caminar, ens va entrar una gana....així que vam anar a buscar el dinar! 

Un cop dinats i ben tips, teníem moltes ganes de jugar, mentre jugàvem alguns vam pujar i baixar per les rampes, altres vam construir una cabana amb troncs i pedres que anàvem amuntonant. Alguns vam preferir estirar-nos o seure a la gespa i construir nius d'ocells per desprès penjar-los als arbres; alguns vam tenir la sort de veure una teranyina gegant.

El més enriquidor de tot, va ser que totes les oques, els peixos, els cargols, junt amb els nens i nenes de 1r i 2n, vam compartir tota l'experiència viscuda.

De tornada estàvem tant cansats que alguns ens vam quedar dormits!

Quin dia més divertit i ple d'experiències noves que hem viscut!!!